Virtualni ured

Virtualni ured


Trebate samo adresu za registraciju tvrtke, a ne želite plaćati skupe najmove poslovnih prostora i režije? Treba Vam samo poštanski sandučić? Adresa u centru Zagreba? Želite registrirati tvrtku u mjestu s niskom cijenom prireza i poreza na tvrtku? Virtualni ured Vam upravo to omogućuje! Pružamo usluge zakupa poslovne adrese za tvrtke kojima nije potreban poslovni prostor, koje žele optimizirati svoje poslovanje i ono najvažnije uštedjeti!

Uz zakup poslovne adrese pružamo Vam specifičnu uslugu kreiranja vlastitog virtualnog ureda te Vam omogućujemo da sami kreirate paket virtualnog ureda koji bi u potpunosti olakšao Vaše poslovne aktivnosti. Virtualni uredi predstavljaju novu vrstu ureda koji omogućuju vlasnicima tvrtki i njihovim zaposlenicima da svoj posao obavljaju od kuće ili neke druge lokacije koristeći različite oblike tehnologije od računala do pametnih telefona. Ovakva vrsta ureda osigurava maksimalnu fleksibilnost, radeći od kuće, na putu ili čak iz druge zemlje, a kad Vam zatreba ured za održavanje poslovnih sastanka na raspolaganju Vam stoje FLEX ZAKUPI u našim poslovnim prostorima!

Osnovni paket:

– prijavu poslovne adrese na željenoj lokaciji u Hrvatskoj,

– poštanski sandučić + slanje na željenu adresu.

Osnovni paket možete obogatiti uslugama poput zaprimanja telefonskih poziva, obavljanja poslova uredske administracije, skeniranja pošte na mail, kopiranja i printanja dokumentacije, a možete odabrati i jedan od naših paketa najma ureda za povremene sastanke.

Svaku od niže navedenih stavki možete aktivirati iz mjeseca u mjesec, povećati ili smanjiti veličinu paketa ili promijeniti broj sati pojedinačne usluge. Kako se bude razvijalo Vaše poslovanje, tako ćemo se i mi prilagođavati Vašim potrebama.

Prošireni paket:

– prijavu poslovne adrese na lokaciji,

– poštanski sandučić te dodatne usluge po izboru:

 1. teflonski broj + neograničeno preusmjeravanje poziva,
 2. telefonski broj + preuzimanje poziva u ime Vaše tvrtke,
 3. skeniranje pošte na mail,
 4. fax broj,
 5. web adresa Vaše tvrtke,
 6. mail adresa Vaše tvrtke,
 7. dnevni najam ureda,
 8. uredska administracija,
 9. adresa u Istri (prirez 4%),
 10. Virtualni asistent,
 11. knjigovodstvo.

Cijena:

Osnovni paket: 375 kn/mjesečno*

Prošireni paket: od 500 kn/mjesečno*

*Cijene su izražene bez PDV-a

Ali to nije sve! Ukoliko imate specifičan vid poslovanja te trebate posebne usluge, slobodno nam se obratite i složiti ćemo paket usluga koji će biti u potpunosti prilagođen Vašim potrebama! Kontaktirajte nas odmah!