Usluge

Usluge


Pouzdanost i sigurnost!

Pružamo širok spektar usluga iz područja posredovanja u prometu nekretnina i marketinga. Naš primarni target je internetski marketing i integracija ostalih marketinških metoda sa internetskim marketingom. Time primarno postižemo brzu realizaciju prodaje, najma ili zakupa Vaše nekretnine.

Fontana Consulting pruža širok spektar usluga iz područja posredovanja u prometu nekretnina. Najzahtjevni dio naših usluga vezan je za promet nekretnina putem prodaje. Specijalizirali smo se za područje Grada Zagreba i Istre. U našoj ponudi imamo razne vrste nekretnine, što uključuje ponudu; zemljišta, stanova, kuća i projekata novogradnje.

Uz posredovanje velik dio našeg poslovanja odnosi se na savjetovanje. U suradnji s stručnim vanjskim suradnicima u mogućnosti smo pružiti cijelu paletu usluga iz područja nekretnina što uključuje: legalizacije, etažiranja, izrade energetskih certifikata, adaptacije nekretnina, izgradnju nekretnina, analizu tržišta i izradu poslovnih investicijskih planova, marketinške planove te razne ostale usluge.

POSREDOVANJE – SAZNAJ VIŠE

SAVJETODAVNE USLUGE – SAZNAJ VIŠE

VIRTUALNI URED- SAZNAJ VIŠE

FLEX ZAKUP – SAZNAJ VIŠE