Savjetodavne usluge

Savjetodavne usluge


Savjetodavne usluge u poslovanju nekretninama

Na usluzi su Vam investicijski menadžeri i financijski analitičari koji surađuju s procjeniteljima i agentima za nekretnine. Takvi timovi imaju pristup znanju i informacijama ne samo iz financijske perspektive, nego i kroz perspektivu stručnjaka za gradnju i vođenje projekata te kroz perspektivu aktivnih brokera na tržištu koji su vrlo dobro upoznati sa svim trendovima ponude i potražnje nekretnina u Hrvatskoj.

Savjetodavne usluge obuhvaćaju:

  •  izradu investicijskih studija i poslovnih planova usklađenih s potrebama investitora
  • analizu tržišta

Koristeći vlastite podatke o procjenama nekretnina i posredovanju, a oslanjajući se i na ostale izvore informacija, Fontana nekretnine su u mogućnosti napraviti analize kretanja na tržištu nekretnina prilagođene individualnim potrebama svakog klijenta.

  • dubinsko snimanje

U procesu spajanja ili preuzimanja društava kojima poslovanje bitnim dijelom ovisi o nekretninama, Fontana nekretnine su u mogućnosti napraviti analizu nekretnina radi procjene njihove samostalne vrijednosti.

Savjetodavne usluge u poslovanju nekretninama namijenjene su:

  • fizičkim osobama,
  • malim i srednjim investitorima kojima je potrebna podrška u izradi investicijskih studija i analiza,
  • strancima koji namjeravaju kupovati nekretnine u Republici Hrvatskoj u sklopu svog poslovanja,
  • investicijskim fondovima i ostalima kojima je potrebna analiza kretanja na hrvatskom tržištu nekretnina.

Poslovno savjetovanje

Pokrećete novi posao, uvodite novu poslovnu aktivnost u poduzeće; želite opremiti ili kupiti poslovni prostor ili slično?

Želite realno sagledati sve aspekte i isplativost Vaše poslovne ideje te kvalitetu poduzetničkog pothvata, kojeg ćete danas-sutra prezentirati postojećim i potencijalno novim poslovnim partnerima?

Dogovorite već danas Vaš termin za konzultacije s ciljem zajedničke i detaljne analize Vaše poslovne ideje. Ponuditi ćemo Vam najadekvatniju opciju za njezinu realizaciju, s naglaskom na pitanje zatvaranja financijske konstrukcije ali i tržišnu opravdanost, konkurenciju, cijene, ciljne skupine, marketing strategiju i slična bitna pitanja.

Ako po prvi puta vršite registraciju vlastite poslovne aktivnosti i niste sigurni da li to učiniti kao dioničko društvo (d.d.), društvo ograničene odgovornosti (d.o.o./j.d.o.o.), obrt, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo ili poduzeće u nekom drugom obliku? Ne znate od kuda krenuti i što Vam je sve potrebno za registraciju poduzeća te koliko traje taj proces? Kako odabrati i rezervirati ime poduzeća, koje sve djelatnosti registrirati i na koji način, kako odrediti iznos temeljnog kapitala, kako riješiti vizualni identitet poduzeća te kako zaobići potencijalne greške u koracima koje je naknadno vrlo često skupo ispravljati? Poučeni bogatim iskustvom, možemo Vam na vrijeme ukazati na neke bitne detalje na koje je potrebno obratiti dodatnu pozornost, a kako bi Vaše poslovanje od samog početka zasjalo u najboljem mogućem svjetlu.